VÄLKOMMEN TILL SEA MAGIC PREMIUM
 

Vi är stolta över att starta vår senaste utveckling av lägenheter och bungalows vid strandpromenaden i Esentepe. Platsen ligger perfekt vid havet med utsikt över havet och bergen från alla hörn av utveckling. Detta kommer att bli den mest lyxiga Carrington-utvecklingen hittills och utformad i en utvägsstil med alla bekvämligheter du förväntar dig av en lyxplats. På platsen finns en privat strand, gemensam pool, gym, bastu, jacuzzi, barnlekplats, grillplats, barnfotbollsplan, minigolf, restaurang / café och bar, kontorslokal och fullständiga underhållstjänster.

OMRÅDE
 

Letar du efter en dröm med strandpromenaden ! Sea Magic Premium-komplexet är en utmärkt investeringsmöjlighet för dig! 2 & 3 Sovrums Lägenheter som är fantastisk beläget med en spektakulär utsikt över Medelhavet och bergen och bara en kort promenad från stranden! Esentepe är ett av de snabbaste växande fområden i norra Cypern. Vi har den bästa platsen, bara 100 meter promenad till stranden och fantastisk utsikt.

SPECIFIKATIONER
 

Högkvalitativa material, Fullt anpassningsbart kök och badrum, Dubbelglasfönster, Värme och ljudisolering, 7/24 underhållstjänst, Tillgång till hälsa och skönhet SPA, Tillgång till extra stor gemensam pool, Omfattande anlagda trädgårdar och gröna utrymmen, lugnt och fridfullt Område, kort avstånd till professionell golfbana.