VÄLKOMMEN TILL SEA MAGIC ROYAL I ESENTEPE KYRENIA 
 

Vi är stolta över att starta vår senaste utveckling av 2 och 3-rumslägenheter på strandpromenaden vid Esentepe. Platsen ligger perfekt vid havet med utsikt över havet och bergen från alla hörn av utveckling. Detta kommer att bli den mest lyxiga utvecklingen hittills och utformad i en utvägsstil med alla bekvämligheter du förväntar dig av en lyxplats. På platsen finns en privat strand, gemensam pool, gym, bastu, jacuzzi, barnlekplats, grillplats, barnfotbollsplan, minigolf, restaurang / café och bar, kontorslokal och fullständiga underhållstjänster.

OMRÅDE ESENTEPE KYRENIA 
 

Letar du efter dröm strandpromenaden egendom? Sea Magic Royal komplexet är både och idylliskt hem i solen och en utmärkt investeringsmöjlighet för dig! 2 & 3 Bedroom Apartment kommer att vara fantastisk beläget med spektakulär utsikt över Medelhavet och bergen och bara en kort promenad från stranden! Esentepe är ett av de snabbast växande fastigheterna i norra Cypern. Vi har valt den bästa platsen, bara 100 meter promenad till stranden och fantastisk utsikt över bergskedjan Besparmak.

SPECIFIKATIONER 
 

Högkvalitativa material, Fullt anpassningsbart kök och badrum, Dubbelglasfönster, Värme och ljudisolering, 7/24 underhållstjänst, Tillgång till hälsa och skönhet SPA, Tillgång till extra stor gemensam pool, Omfattande anlagda trädgårdar och gröna utrymmen, lugnt och fridfullt Område, kort avstånd till professionell golfbana