VÄLKOMMEN TILL C- 22
 

Detta moderna, lyxiga komplex med unika arkitektoniska detaljer och design består av 38 lägenheter över 6 våningar. C-22 är kanske den mest signigficant lyx bostadsutveckling som någonsin ska byggas i hjärtat av Kyrenia. C-22 ligger inom några minuters promenad till lokala bekvämligheter, med många affärer, stormarknader, restauranger och barer att välja mellan.
 

OMRÅDE
 

C-22 upptar en unik, förhöjd position i Kyrenia centrum, bara 1 km från havet, med alla lägenheter som njuter av dagslångt solsken och fantastisk utsikt över Medelhavet. Girne American University, som har 20 000 studenter, ligger bara 900 m bort, inom räckhåll för alla lokala bekvämligheter.

1-2 SOVRUM ELLER TAKVÅNING
 

Det finns ett urval av 1 eller 2 sovrum och takvåningar. Om du köper en lägenhet i C-22 medan projektet är under uppbyggnad kan du dra nytta av en utökad betalningsplan, vilket i sin tur gör att du kan uppnå en betydande vinst på grund av de prisökningar som sker efter varje byggnadsstadie är slutfört. Dvs när fastigheten är färdigställd blir slutpriset betydligt dyrare.