VÄLKOMMEN TILL GOLDEN TOWER
 

Golden Tower kommer att blända över den glittrande staden Kyrenia. Dess struktur med kronbladets form och imponerande arkitektegenskaper där komfort och elegans med den senaste ingenjörstekniken tar byggnaden till en ny nivå. Att bo i Golden Tower ger dig inte bara en av de mest exklusiva adresserna i Kyrenia utan även en eftertraktade livsstil som kan njutas tillsammans med dina vänner.

LÄGENHET ELLER SVIT 

 
De 43 lyxiga lägenheterna kommer att innehålla 4 exklusiva penthouse  med privata pooler och 2 palatsliknande kontor på bottenvåningen som erbjuder första klassens  företagshushållsfaciliteter.                      Alla kommer att serveras av en personlig concierge, vilket gör Golden Tower först i sin klass att erbjuda för högsta standarden inom denna  sektorn.

OMRÅDE : SEMIH SANCAR AVENUE, KYRENI
 

Golden Towers lyxiga lägenheter ligger mitt i hjärtat av Kyrenia, med shopping, underhållning och historia precis utanför dörren. Få ut det mesta av Kyrenias unika attraktioner, inte minst dess fantastiska historiska slott , den förstklassiga golfbanan och vackra hästskogshamn, som visar det ultimata i stadens vattenbryn.