1. Fastighetsskötsel o Service
En trygghet är att din investering är omhändertagen av ett professionellt lokalt företag.
Att äga ett andra hem i norra Cypern ska vara en dröm, och fastighetsskötar teamet här på Cypern ser till så din dröm blir problemfri. Vi är mycket nöjda med att erbjuda den "personlig touch", som ofta saknas med andra företag. Vi har ett litet team bestående av pålitlig och dedikerad personal vars syfte är att säkerställa säkerheten och renligheten i ditt hem och se till att våra fastighets ägares och deras gästers bekvämlighet är vår högsta prioritet. Vi ser till så att din investering får bästa möjliga omsorg oavsett om du är på plats eller är hemma.  

2.Inredning o Design.
Om du har hittat ditt perfekta hem som readan är byggt men vill ändra byggtekniska detaljer, inredningen eller andra önskemål så hjälper vårt team med byggare, arkitekter, designer dig på bästa möjliga sett. Vi kan ombesörja hela den processen så att tids och kostnadskalkyl möter dina önskemål.
 Vi använder  och rekommenderar bara det bästa.

3: Fastighetsförvaltning 
Vi förstår vikten av kundvård och fastighetsförvaltnings betydelse. Vi har en erfaren underhållsavdelning, ledningsgrupp, pooltekniker, uthyrningsavdelning .
Det raka o enkla men hjälpsamma tillvägagångssätt för försäljning och byggande av fastigheter i norra Cypern säkerställer att du får total trygghet och garanterat tillfredsställelse med din egendom i norra Cypern.
Av alla underbara och fantastiska villor o lägenheter till salu, kommer du säkert att hitta det som blir din dröm och passar dina önskemål . Med vår kompetens och lokal kunskap är vi de perfekta partnerna för alla byggprojekt. Från att hitta den bästa tomten, arkiteken, designern , eller bygga den där speciella villan i perfekt läge så kan vi hjälpa dig .  Vi kan spara tid och pengar och göra ditt drömhem till en verklighet.

4.Pool underhåll.
Alla de som är lyckliga nog att ha en privat pool vet att städning och underhåll är en viktig del av fastighetsägandet. På grund av det heta vädret här på Cypern kan en pool som inte regelbundet underhålls och kemiskt behandlas snabbt leda till tillväxt av bakterier, vilket orsakar infektioner - särskilt hos barn.
Poolavtalet består av rengöring två gånger per vecka under maj till september och veckovis besök under oktober till april. Kemiska nivåer kommer att övervakas noggrant, poolen kommer att rensas av alla flytande skräp och vattnet lämnas kristallklart för rolig och säker simning. Vårt erfarna poolunderhållsteam kommer vanligtvis att vara in och ut inom en timme, vilket medför det minsta besväret för dig själv eller dina gäster.

5. Juridisk och finansiell rådgivning.
Vi jobbar nära med de mest framstående juridiska och finansiella företagen i norra Cypern. Dessa relationer är mest värdefulla och användbara under inköpsprocessen, när en effektiv och professionell tjänst kan säkerställa att köp av fastigheter i norra Cypern är en enkel och transparent upplevelse inom en välbekant och säker rättslig ram (Nordcyprus lag bygger på den brittiska modellen ).
Alla de olika förfarandena och kostnaderna förklaras på ett tydligt och entydigt språk du förstår. Vi erbjuder råd och administrativt stöd när vi hanterar betalning av skatter och inköpskostnader, slutförande av betalning och undertecknande av titelhandlingarna och registrering av ditt ägande av egendomen i fastighetsregistret.
Vi tar stolt hand om dig varje steg på vägen.