EN HISTORIA AV FRAMGÅNGSRIKA PROJEKT
Vår partner har en stolt historia av att bygga villor och lägenheter av topp klass,  alla projekt har varit mycket framgångsrika.  Alla har sålt ut redan innan byggnations start ,  för våra investerare som har sålt sina fastigheter när byggnationen varit klar så har det inneburit att de har fått en god avkastning på sina investeringar.
 
HÖGSTA  STANDARD OCH UNIK SERVICE 
Vårt rykte för kvalitet kommer från det hårda arbetet och de genuina ansträngningarna hos all vår personal och arbetstagare som är medvetena om behovet av högsta kvaliten. Alla i vårt team är stolt över vad vi har uppnått. Personal väljs ut för sin motivation om att vara bäst och göra det bästa de kan för att göra våra kunder lyckliga och gå längre än någon annan för att ge dem vad de vill ha. 
 
ÅTAGANDEN FÖR KUNDSERVICE OCH  NÖJD KUND GARANTI.
Vi arbetar tillsammans för att se till att våra kunders drömhem blir precis så som i deras dröm.Vi erbjuder många efter försäljnings tjänster och vårt förhållande till våra kunder hjälper oss att skapa en sömlös övergång från köpare till ägare. vi strävar ständigt efter att förbättra vår kvalitet och behålla våra högt ställda standard med kvalitetskontroll från ritbordet till försäljning och ditt fortsatta boende i framtiden .

KUNDHANTERING
Styrelsen och personalen hos oss är engagerade för att säkerställa att du får högsta service och kvalitet så du bara kan njuta av den upplevelsen du får av att köpa ditt nya hem. Vi gör köpsprocessen så enkelt och trivsamt som möjligt för alla våra kunder, och att vi ger alltid en professionell, effektiv, affärsmässig och hjälpsam service.    Vårt motto är att ge dig design och kvalitet och få njuta av en exceptionell kundupplevelse.

KUNDSERVICE
Din service ansvarig  kommer att ta hand om ditt nya hem efter färdigställandet. När du väl har flyttat in kommer du att bli informerad om de tillgängliga extrainkomstalternativen och det service avtal som vi kan erbjuda. Kundservice teamet kommer att vara till hands för att svara på eventuella frågor.

Våra partners fastigheter erbjuder en 10 års garanti (vi kan erbjuda skräddarsydda hemförsäkringspaket och komplettera detta med vår garanti de första 2 åren). 
Vår nivå av kundvård och service är det som skiljer oss från våra konkurrenter här på norra Cypern.
Anmäl dig för att vara med på en av våra inspektionsresor för att se objekten och ta del av hela processen .
Varmt välkommen