Verksamhet

Nybyggnation o Tillbyggnation

Vi vill hälpa dig på ett tidigt stadium så vi kan vara med och se till så att din ide och din dröm är byggtekniskt möjlig. Från ritningar till bygglov och färdigställande av ditt hus. Med vår kunskap och fokus på kvalitet energiteknik så kan vi vägleda dig till att skapa hem med framtidens teknik redan idag.  
Fokus på kvalite och energi ger mer pengar i plånboken.  

Renovering o Tillbyggnation
Detta är en stort spektrum som innebär så många olika delar . Allt från byte av panel, tak, terass, målning, tilläggisolering , golv, kök , badrum och så vidare . Vi  hjälper dig med ditt projekt och ser till att du får det gjort enligt dina önskemål men med hänsyn till BBR´s regler och förordningar.
 

Mark o Anläggning

Privata fastighetsvärdar och bostadsrättsföreningar kommer någon gång att behöva genomföra olika mark och anläggnings arbeten . Allt från byte av dränering, avlopp, grundisolering, gräsmatta, plattsättning , mark o design o planering av innergård o entre´. 
Vi hjälper er från ide till planering och utförandet.

Nybyggnation i Norra Cypern

Vi planerar att under hösten - vintern 2018 -2019 att börja med etapp 1 av 5 olika etapper. Vi skapar drömlägenheter för dig som vill ha kvalitet med svensk byggteknik i fokus med design och en underbar miljö.
När man letar boende utomlands så måste man se vad man vill ha , inget går att bestämma på en ritning . man kan tycka om det man ser och känna att det är vackert och känns underbart , maten , miljön, och atmosfären måste upplevas. Följ med ner på en inspektionsresa för att se på din nya dröm .